x-koren-electric-a-tech-fuarinda-sektorun-gelecegini-sekillendirecek-yeni-urunlerini-tanitacak

Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı (A-Tech), her sene olduğu gibi bu sene de imalatçıların kurumlara ve özel sektöre ürünlerini tanıtmakta çektiği sıkıntıları çözmek için, kurum yetkililerini üretici firmalarla bir araya getirmek, ürünleri tanıtma fırsatı oluşturmak ve samimiyet oluşturma imkânı sunmak için 2-5 Ekim tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek.

Elektrik sektöründe öncü ve sürdürülebilir çözümler sunan X Koren Electric’de, 2-5 Ekim 2024 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan A-Tech Fuarı’nda yer alacağını duyurmaktan büyük bir heyecan duyuyor. Şirket, bu prestijli etkinlikte sektördeki son yeniliklerini ve yeni ürünlerini tanıtacak.

x-koren-electric-a-tech-fuarina-katilip-yeni-urunlerini-sergileyecek

X Koren Electric, A-Tech Fuarı’nda elektrik sektöründeki en son teknolojileri ve ürünleri sergileyecek. Fuarda, alçak gerilim şalt ürünleri yelpazesine ekledikleri yenilikçi ve geleceğe yönelik ürünleri ile ilginin merkezinde olacakları şüphesiz. Yeni ürünleri, yüksek kalite ve sürdürülebilirlik standartlarına uygun olarak tasarlanmış olan, sektördeki gelişmeleri ve müşteri ihtiyaçlarını karşılamak üzere inovatif özelliklerle donatılmıştır.

x-koren-electric-fabrika-giris

Bu yıl yedincisi düzenlenecek olan A-Tech Fuarı’nda başta tüm elektrik dağıtım şirketleri olmak üzere, elektrik ve enerji işi yapan herkesi; müteahhit ve taahhüt şirketleri, her türlü makine üreticisi işletme; kamu kuruluşları, belediyeler ve bağlı kuruluşları; üniversiteler, beyaz eşya; asansör, iklimlendirme; pano sektörü gibi pek çok alanda faaliyet gösteren her türlü endüstriyele ait hedef kitleleri ile bu sene de stantlarında buluşmaktan büyük keyif alacaklarını söyleyebiliriz.

A-Tech Fuarı’nın Önemi ve X Koren Electric’in Katılım Nedeni?

İstanbul’da düzenlenen A-Tech Fuarı, katılımcılarına ve ziyaretçilerine en son teknolojik gelişmeleri ve endüstriyel yenilikleri buluşturmak için düzenlenen bir uluslararası etkinlik olarak 2-5 Ekim’de gerçekleşecek.

X Koren Electric’in, A-Tech Fuarı’na katılımı ise hem yerel hem de uluslararası pazardaki varlığını güçlendirmek ve sektördeki en son gelişmeleri takip etmek adına büyük bir fırsat olarak değerlendirilmektedir. Bu önemli etkinlik, X Koren Electric’in şirketine, sektördeki diğer profesyonellerle etkileşim kurmasına, yeni iş ortaklıkları geliştirmesine ve müşterileri ile doğrudan iletişim kurmasına da imkân sunacaktır.

A-Tech 2024 Fuarı’nın konsepti bu sene “Elektrik Çağı Başlıyor” olarak belirlendiği için, Elektrik sektörüne ilgi duyan herkesin katılımı ile ağ bağlantılarının güçleneceği bir etkinlik olacak diyebiliriz.

X Koren Electric, yeni iş fırsatları ve müşteri tabanlarını genişletmenin yanı sıra sektördeki rakiplerini de inceleyebilecekleri bir ortam olacak. Diğer yandan X Koren Electric için, A-Tech Fuarı stratejik bir adım olarak değerlendirilebilir.