Mohhler Elektrik, Yeni Fabrikasına Taşınıyor!

Karabük merkezli endüstriyel fiş&priz üreticisi Mohhler Elektrik yeni fabrikasına taşınıyor. 47 farklı ürün grubuna sahip endüstriyel priz üreticisi, Safranbolu’da 6.000 m2 kapalı alana sahip yeni tesisleriyle, üretim adetlerinde ciddi bir artış hedefliyor.

2015 yılında Dilek-Halim Akkaya yatırımı olarak üretime başlayan marka, gelen siparişlerin yükselen bir ivme trendine girmesinin kaçınılmaz sonucu olarak, üretim kapasiteni arttırmak üzere aldığı fabrika yatırımı kararını 2024 yılı itibariyle hayata geçirmiş ve hazırlıklara başlamıştı. Üretim alanı, kalite kontrol bölümü, ofisler ve deponun bir arada projelendirildiği yeni fabrika ile Mohhler yoğun talep gören fiş prizlerde üretim adetlerini arttıracak.

mohhler-elektrik-yogun-talep-goren-fis-priz-urunlerinde-uretim-adetlerini-arttiracak

Elektrik Sektörünün Anadolu Sanayi Yatırımlarında Safranbolu Örneği

Zorlu çalışma ortamları için dayanıklı ve güvenilir komponentler arasında yer alan, endüstriyel ve evsel kullanıma izin veren kauçuk Mohhler fiş&prizler, iç piyasada en çok tercih edilen markalar arasında yer alıyor. Akkaya Bilişim markası olarak faaliyet gösteren ve %100 yerli sermayesi lokomotif sanayi kentlerinin dışında Anadolu’da yapılan sanayi yatırımlarına örnek teşkil ediyor.

Doğal güzellikleri, mutfağı ve dünyaca ünlü evleri ile tanıdığımız Safranbolu, sanayideki atılımlarını da sürdürüyor. Yatırımcılar arasında, sektörde hızla sağlam bir pozisyon elde etmeyi başaran Mohhler Elektrik, Karabük’ün önemli sanayi kuruluşları arasında yer alıyor. Bölgenin kalkınması ve istihdam sağlanmasında pay sahibi olan Mohhler, ürün kalitesi ile tüketicilerin benimsediği en sevilen markalar arasında yer alıyor.

Mohhler’in öne çıkan en önemli avantajlarından biri, %100 yerli ürettiği fiş prizlerinde yüksek kaliteyi uygun fiyatla sunmasıdır. Markanın imal ettiği ürünlerde, vida dışındaki tüm komponentler Mohhler bünyesinde imal ediliyor. Plastik kapaklar, iç ve ana karkaslar, kovanlar ve klemensler olmak üzere  kauçuk fiş&priz serisi bileşenlerinin tümünü kendi tesislerinde imal eden Mohhler, kalite-maliyet dengesiyle iç pazardaki yükselişini sürdürecek firmalar arasında yer alıyor.