novsen-e-ticaret-platformu-ile-hizli-teslimat-guvenli-alisveris

Geçtiğimiz aylarda 9.yılını kutlayan Novsen Elektrik’in e-ticaret satış sitesi, Türkiye’nin en güvenilir alışveriş platformları arasına girdi. Sektör ihtiyaçlarına yönelik olarak, uluslararası markaları ile elektrik, şalt malzemeler, tesisat, UPS ve hazır çözümler sunan ürün gruplarının satışa sunulduğu www.novsen.com.tr’de, kullanıcılara hızlı teslimat, yüksek güvenlik ve satış sonrası hizmetlerdeki müşteri ilişkileri yönetimi ile online alışverişin en konforlu hali sunuluyor.

novsen-e-ticaret-ile-guvenilir-alisveris-hizli-teslimat

7/24 alışveriş imkanı sunarak, Novsen ekibi tarafından yönetilen online satış platformu, sanayileşmenin ve çağa ayak uydurmanın bir zorunluluğu olarak enerjiye ve buna bağlı olarak enerji üretim, iletim ve dağıtım sistemlerine duyulan talebin artması, bu sistemlerin emniyetli bir şekilde çalışmalarını sağlayacak uluslararası standardizasyonu sağlanmış teknik ürünlere duyulan ihtiyaca odaklanıyor.

Novsen’de Hangi Markaları Bulabilirim?

Dünya çapında kalitesini ispatlamış ve profesyonel ürün gamına sahip ürünleriyle Türkiye pazarının aranan markalarını müşterileriyle buluşturan novsen.com.tr üzerinden erişebileceğiniz markalardan bazıları; Apator, Doepke, Frer, Fuji, Onesto, Palazzoli Socomec, Twomaster olarak sıralanıyor.

novsen-e-ticaret-sitesinde-ayni-gun-kargo-hizmeti-sunuyor

Şalt malzemeler grubunda; kaçak akım koruma ürünleri, sigortalar, yük kesiciler, transfer şalterleri, enerji analizörleri, analog veya dijital ölçü aletleri, şönt dirençler, konum göstergeleri, sinyal lambaları ve butonlar, akım-gerilim trafoları, güç kaynakları, zıtlık anahtarları, transdüserler, MID onaylı sayaçlar, tesisat grubunda; panolar, fiş ve prizler, endüstriyel fiş ve prizler, anahtarlar, buatlar, rakorlar, aydınlatma ürünleri, kontrol cihazları, modüler cihazlar ve hazır çözümler grubunda; dış ortam ve karavan çözümleri, transfer panoları, motor emniyet kutuları, kombinasyon panoları, UPS grubunda; line interactive, online ve rack tipi UPS’ler ve elektronik grubunda bazı ölçüm cihazları satışa sunuluyor.

Böylelikle fiş – priz ürünlerinden koruma ürünlerine, ölçüm ve analiz ürünlerinden anahtarlama ürünlerine, göstergelerden aydınlatma ürünlerine kadar birçok sektör ihtiyacı kolay ulaşılabilirlik ile 7/24 alışverişe sunuluyor.

Güvenli ve Kolay Alışveriş Deneyimi

Novsen, dijital platformlarda satın alma yapan tüketicilerin en büyük endişelerinden birinin, satış sitelerindeki olası siber saldırılar olmasından hareketle, sitesinde en üst düzeyde güvenlik önlemleri alarak müşterilerine güven sunuyor.

Güvenli alışverişin yanı sıra, sitenin kullanıcı dostu ara yüzü, teknik özelliklerde filtreleme aracı, aradığınız ürünü kolaylıkla bulmanızı ve ürün hakkında tüm bilgilere ulaşmanızı sağlıyor. Ayrıca, aynı gün kargo hizmeti sayesinde de tüketicilerini dijital alışverişin en üst konfor düzeyine taşıyor.

Novsen, online satışta sunduğu 7/24 alışveriş rahatlığıyla, gerçek stok ile entegre edilen sistem üzerinden saat 14:00’e kadar verilen siparişlerde “aynı gün kargo” hizmeti bulunuyor, online kargo takibi, havale ve 12 ay taksit seçeneği eşlik ediyor.