untel-kablo-yine-iso-500-listesinde

Türkiye’nin en büyük kablo üretim tesislerinden birine sahip olan ve 100’den fazla ülkeye ihracat yapan Ünte Kablo; İstanbul Sanayi Odası tarafında her yıl kamuoyuna sunulan “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” listesinde (2023) 436. sırada yer aldı.

1968 yılından bu yana her yıl İSO tarafından “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” araştırması düzenleniyor. Türkiye sanayisi ve ekonomisine ilişkin önemli bir referans niteliği taşıyan ve 50 yılı aşkın süredir sanayi sektörlerinin gelişimine ışık tutan araştırmanın 2023 yılı sonuçları açıklandı. Araştırma sonuçlarına göre, her yıl listede görmeye alışık olduğumuz  Üntel Kablo, bu yıl da listede yerini aldı.

untel-kablo-iso-500-listesinde-olmanin-gururunu-yasiyor

Üntel Kablo’nun yükselişi sektörde büyük dikkat çekerken, 2024 yılı boyunca ciddi prensip geleneğini bozmadan yoğun çalışmalarını sürdüren markanın gelecek yıl listesinde yer almasının sürpriz olmadığına da işaret ediyor.

Dünya çapında 6 kıtada 100’den fazla ülkede Türkiye’nin kablo sanayisindeki yetkinliği ve kalitesini gösteren Üntel Kablo, sermaye yapısından satışlarına, üretim kalitesinden ihracat rakamlarındaki artışa kadar bir dizi kompleks başarının sonucu olan sıralaması ile sektörün gurur kaynağı olmayı başardı.