bes-a-welco-mesh-ile-ivmelenen-pazar-basarilarini-surduruyor

Aydınlatma sektöründe neredeyse 30 yıldır hizmet veren Beş A Elektronik, deneyimli kadrosu ve sürdürülebilir gelişim ilkesiyle öne çıkan bir geçmişe sahip. 2022-2023 yılları arasında Türkiye pazarında yaşanan ekonomik zorluklara rağmen, üretim ve hizmet kalitesi kesintisiz süren Beş A, Türkiye’nin en önemli projelerine imza atarak alanındaki özel konumunu perçinleyerek yoluna devam ediyor.

2023 yılında ihracat faaliyetlerini geliştirmek amacıyla Orta Doğu ülkeleri başta olmak üzere Avrupa’daki fuarlara katılarak ve birebir görüşmeler yaparak marka bilinirliği ile ihracat miktarımızı arttıran Beş A Elektronik, bu süreçte müşteri portföyünü genişleterek ülkemize daha fazla katma değer sağlamayı hedefliyor.

bes-a-welco-mesh-router

Beş A, 2023 yılında toplam satışlarının %40’ını oluşturan İhracat oranlarıyla önemli bir artış gösteren başarı yakaladı.

Yine 2023 yılında yapılan makine yatırımları ile üretim kapasitesini artırarak, sipariş terminlerini özenle yerine getirmeye devam eden aydınlatma elektroniğinin öncü markası, müşteri memnuniyetini esas alarak, teknolojiden ödün vermeden, yüksek kaliteli ürünler sunmaya devam ediyor.

Türkiye’deki inşaat ve altyapı projelerinin artmasıyla aydınlatma sektöründe büyüme ve gelişmeler yaşandı.

bes-a-acil-aydinlatma-armaturu

Teknolojik yenilikler ve otomasyon sistemlerindeki ilerlemeler sektörü derinden etkiledi. Beş A, 2024 yılında tanıttığı Welco Mesh adlı yeni kablosuz acil aydınlatma izleme sistemi büyük ilgi gördü.

Bu yenilikçi sistem, birbirine bağlı ve bilgiyi etkili bir şekilde ileten teknolojik bir altyapı üzerine kurulmuş. Ekstra kablolama gerektirmeden, kablosuz Mesh Router ürünleri aracılığıyla acil aydınlatma armatürlerini kolayca yönetebilme imkanı sunan WELCO Mesh sistemi ile ürünlerin arıza durumu ve test geçmişi gibi bilgilerine, web tarayıcıları aracılığıyla veya uzaktan erişim sağlayarak ulaşılabiliyor.