ortac-elektrik-sapiselco-kablo-baglari-ile-turkiye-pazar-lideri

Ortaç Elektrik, kablo bağları ve bağlantı elemanları ürün grubunda dünyanın önde gelen markası Sapiselco distribütörlüğü ile pazar liderliğini sürdürüyor. 1950 yılından beri kablo bağları tasarlayan ve üreten İtalyan firması Sapiselco, Türkiye pazarında Ortaç Elektrik kalite ve üstün hizmet anlayışının getirdiği avantajı kullanarak müşteriyle buluşuyor.

Sapiselco Kablo Bağlarıyla Üstün Kalite ve Dayanıklılık

Sapiselco kablo bağları, yüksek kalite standartları ve dayanıklı malzemeleri ile her türlü uygulama gereksinimini karşılamaktadır. Polyamide 6.6 hammaddesinden üretilen bu ürünler, kendi kendine sönme özelliği ile güvenlik standartlarına tam uyum sağlar. Ürünlerin açılma mukavemeti 80N ile 980N arasında değişmekte olup, geniş bir uygulama yelpazesine sahiptir​​. Sapiselco’nun en beğenilen ürün grupları şu şekilde sıralanıyor:

guclu-kavrama-ve-montaj-kolayligi-sapiselco-kablo-baglarinda

  • Siyah kablo bağları
  • Beyaz kablo bağları
  • Metal dedektörlü kablo bağları
  • Ultraviyole siyah kablo bağları
  • RIA serisi açılabilir kablo bağları
  • RID serisi açılabilir kablo bağları
  • Etiketli kablo bağları
  • Yapışkanlı kroşeler
  • Dübel kroşeler
  • Vidalı kroşeler

Ortaç’ın müşteri odaklı yapısı ile profesyonellerle buluşan Sapiselco’nun ayrıca özel gereksinimleri karşılamak üzere, tüketici talepleri doğrultusunda ürettiği; Yüksek Mukavemetli Nyloc Kablo Bağları, Fosforlu Kablo Bağları, Kimyasal Ortam Dayanımlı Kablo Bağları, Çelik Dişli Kablo Bağlar, Coll Serisi Tek ve Çift Girişli Kablo Bağları da bulunuyor.

ortac-elektrik-sapiselco-kablo-baglarinda-kalite-ve-dayaniklilik-bir-arada

Kablo rakorlarında iç pazarın 1 numaralı markası olarak öne çıkan Ortaç Elektrik, Sapiselco ürünlerinin Türkiye distribütörlüğünü üstlenerek, yüksek kaliteli kablo bağlarını ve diğer bağlantı elemanlarını Türk pazarına sunmaya devam ediyor. Ortaç Elektrik’in sektördeki güçlü konumu ve geniş dağıtım ağı, Sapiselco’nun dünya çapındaki başarısını Türkiye’de de pekiştiriyor. Sapiselco kablo bağları; inşaat, otomotiv, elektronik ve birçok farklı sektörde yaygın olarak kullanılıyor​​.

Sapiselco kablo bağları, her türlü montaj ve sabitleme işlemi için uygundur. Ürünler, el ile veya özel el aletleri ile kolayca uygulanabilir. Güçlü kavrama ve montaj kolaylığı sağlayan bu bağlar, yüksek UV dayanımı ile dış mekân kullanımları için de idealdir. Özellikle agresif kimyasal ortamlara ve asitlere karşı yüksek direnç gösteren modelleri ile endüstriyel uygulamalarda tercih edilmektedir​​.

Ortaç Elektrik, Sapiselco markalı ürünleri ile Türkiye’deki müşterilerine en yüksek kalitede çözümler sunmaya devam ederken, pazar liderliğini daha da pekiştirmeyi hedefliyor. Ortaç; geniş ürün yelpazesi ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla, sektörün ihtiyaçlarına en iyi şekilde yanıt vermeyi sürdüreceğini belirtiyor.