acil-durumlarin-yol-gostericisi-arsel-betalite-ciftyuz (2)

Acil yönlendirme armatürü üreticisi Arsel; 30 metrelik görülebilme mesafesi sunan Betalite ile acil durumlarda yanınızda. Tavana montaj uygulama ile kullanabileceğiniz, standartlara uygun, ekonomik işaretlemeler için tasarlanmış Betalite, performansıyla kullanıcılarına güven veriyor.

Fabrikalar, restoranlar, kapalı otoparklar, kazan daireleri, sığınaklar, merdiven boşlukları üniversiteler, yurtlar ve okullar gibi bir dizi mekanda kullanılan Betalite, sıva üstü montaj seçeneği, ABS kasası, LED lambalı aydınlatması ve şeffaf PC ışıklı paneliyle geliyor.

Tüm plastik ekipmanları gerekli alev almazlık koşullarını sağlayan ve ürün içerisindeki şarj cihazının, şarj durumunda bataryaya zarar vermecek şekilde tasarlanan Betalite Çiftyüz, ISO 9001-2000 kalite yönetim sistemi çerçevesinde, TS 8710 EN60598-2-22 standartlarına uygun olarak üretiliyor.

arsel-betalite (2)

Continius şarj yöntemi ile, pilleri sürekli dolu ve hazır tutan Betalite aynı zamanda şebeke voltajındaki 285 volta kadar dalgalanmalara dayanıklıdır.

150 voltun altında acil aydınlatma moduna ve 185 voltun üzerinde şarj durumuna geçen Betalite Çiftyüz’ün tüm modelleri nikel kadmiyum bataryaya ve 6500 K ışık değerine sahip.

Acil çıkış yönlendirme armatürlerinde yerli üretim gücüyle kalitesini tüketici koşullarına göre uyarlayarak maliyeti ile de öne çıkan Betalite üreticisi Arsel; her kullanıcı ve projenin ihtiyacına özel olarak tasarlayıp geliştirdiği ürünlerine, satış sonrası hizmetler alanındaki güveni de ekleyerek müşterilerine sunmaya devam ediyor.