light-and-intelligent-building-istanbul-fuari

Başta Frankfurt olmak üzere, dünyanın farklı noktalarında 20 yılı aşkın süredir aydınlatma, elektrik mühendisliği, ev ve bina otomasyonu ve bağlantılı güvenlik teknolojisi sektörlerindeki üreticileri, mimarlar, iç mimarlar, tasarımcılar, kontrat profesyonelleri, mühendisler ve distribütörler ile bir araya getiren Light + Building markası, 2024 yılından itibaren düzenlenecek yeni bir fuarla kıtaların buluşma noktası İstanbul’a geliyor.

Messe  Frankfurt  Istanbul  organizasyonu  ve  Aydınlatma  Gereçleri  İmalatçıları  Derneği (AGİD) desteği ve uzmanlığı ile hayata geçecek Light + Intelligent Building Istanbul Fuarı, sadece Türkiye’den değil, tüm dünyadan üreticilerin fuarda katılımcı olarak yer alıp ürünlerini sergileyebileceği ve ağırlıklı olarak yakın coğrafyadan satın almacılarla bir araya gelebilecekleri bir ticaret ortamı sunacak.

Light + Intelligent Buıilding Istanbul Geleceğin Buluşma Noktası Olacak

Tüm dünyadan sektör profesyonellerini Almanya’nın Frankfurt şehrinde bir araya getiren Light + Building fuarının düzenlendiği çift yıllarda Light + Intelligent Building Istanbul Fuarı, sektörel gelişmeler, trendler ve geleceğe dair öngörülerin paylaşılacağı bir seminerle birlikte butik bir konseptte düzenlenecek.

Light + Intelligent Building Istanbul Fuarı’nın ilk versiyonu,  27–29  Kasım  2024   tarihleri  arasında  İstanbul  Lütfi  Kırdar  Kongre  ve  Sergi Sarayı’nda bu konseptle yapılacak. 2024 fuarı için katılımcı kayıtlarının ise yeni yılın ilk aylarında başlaması planlanıyor.

2025 yılından başlayarak, Frankfurt’ta yapılan Light + Building Fuarı’nın olmadığı tek yıllarda Light + Intelligent Building Istanbul Fuarı, tüm dünyadan katılımcıların diledikleri büyüklükte tasarladıkları stantlar ile katılım gösterebilecekleri büyük bir ticaret platformu niteliğinde olacak. Bu sayede katılımcıların ve fuar ziyaretçilerinin fuar hazırlıkları için hem finansal hem de harcanan zaman ve efor açısından tasarruf etmesi amaçlanıyor.

Light + Intelligent Building Istanbul – Geleceğin yeni buluşma noktası 27 – 29 Kasım 2024, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı

Light + Intelligent Building Istanbul, Messe Frankfurt’un düzenlediği Light + Building Teknolojileri fuarlarının bir parçasıdır. Bir sonraki Light + Building fuarı, 3 – 8 Mart 2024 tarihleri arasında Almanya’nın Frankfurt kentinde gerçekleştirilecektir.

Messe Frankfurt, Asya Kıtası’nda aydınlatma ve bina otomoasyon teknolojleri sektörlerine yönelik, Shanghai Intelligent Building Technology, Shanghai Smart Home Technology ve Parking China ticaret fuarlarını düzenlemektedir. Şirketin aydınlatma ve yapı teknolojisi ticaret fuarları Arjantin, Hindistan, Tayland ve BAE’deki pazarları da kapsıyor.