mutlusan-2023e-kurum-ici-egitimlerle-basladi-2

2022 yılını oldukça başarılı geçiren Mutlusan, yıl sonu değerlendirmesi yapmak ve 2023 yılı hedeflerini konuşmak üzere toplantılar düzenledi. Düzenlenen toplantılarda kurum içi eğitimler de alan Mutlusan ekibi, yeni yıla hızlı ve motive bir başlangıç yaptı.

11-13 Ocak tarihleri arasında ihracat ekibiyle, 18-21 Ocak tarihleri arasında ise yurt içi ekibi ve yapı marketler ekibi ile bir araya gelen Mutlusan, toplantılar kapsamında 2022 yılını değerlendirdi.

Mutlusan ekibinin toplantıları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hıdır KAÇMAZ, Yönetim Kurulu Üyesi Gündüz KAÇMAZ ve Yönetim Kurulu Üyesi Sinem KAÇMAZ katılımıyla gerçekleştirildi. 2023 yılına yönelik bütçelerin ve hedeflerin de konuşulduğu toplantılarda ekipler ile birlikte gerçekleştirilen piyasa ve pazar analizlerine de yer verildi.

Mutlusan Ekibi İçin Kurum İçi Eğitimler Gerçekleştirildi

Değerlendirme ve hedeflerin görüşüldüğü toplantının ardından toplamda 65 satış personelinin katıldığı kurum içi eğitimler gerçekleştirildi. Eğitim kapsamında Mutlusan bünyesinde bulunan Ar-Ge, kalite, mali işler, üretim ve planlama yetkilileri çeşitli sunumlar gerçekleştirdi. Ürünlerin teknik ve öne çıkan özellikleri yetkililer tarafından satış ekiplerine aktarıldı. Yeni çıkan ürünlerin tanıtımları kurum içerisinde yapıldı.

Kurum kültürünü dinç tutan ve 2023 yılı boyunca satış ekiplerinin stratejilerini güçlendirmeyi hedefleyen toplantı ve eğitimler Mutlusan ekibinin yeni yıla güçlü bir başlangıç yapmasını sağladı.