Palazzoli tarafından üretilen Tais Mignon kontrol ve koruma ürünleri, birbiri ile oldukça pratik bir şekilde birleştirilebilen, çok kompakt modüler kutulara entegre edilmiş eksiksiz bir kontrol, priz ve sinyal cihazlarından oluşuyor.

Novsen Elektrik’in sektöre sunduğu Palazzoli markalı Tais Mignon serisi, kontrol ve koruma ürünleri kullanımı sırasında eksiksiz bir performans bekleyenler için doğru bir tercih olarak değerlendiriliyor.

Cihazlar “Ağır Hizmet Tipi Kontrol Cihazları” olarak da adlandırılıyor. Duvara montaj edilerek ya da panel montajı için kullanılmak üzere üretilen seri, IP67 koruma derecesi sayesinde sürekli olarak sıvı ve nemin bulunduğu alanlarda da kullanılabiliyor. Ayrıca serinin tüm ürünleri termoset GRP’den yapıldığı için ürünler çok yüksek sıcaklıklara ve kimyasal maddelere karşı dayanıklılığa sahip.

tais-mignon-cihazlari-2

Küçük, Evsel İhtiyaçlardan Endüstriyel Çözümlere Kadar Tais Mignon Cihazları

Tais Mignon kendi içerisinde her ihtiyacın cevabını karşılar nitelikte bir seri olma özelliğini de taşıyor.

Evsel ihtiyaçlar düşünülerek tasarlanan ev tipi prizler için ısıyla sertleşen GRP kutular ya da su geçirmez kapaklı duvara monte ev tipi priz kutuları ile endüstride olduğu kadar günlük yaşamda da kullanılabilen kontrol ve koruma çözümlerine ulaşmak mümkün.

Seri; voltaj aralıkları, kullanım alanları ya da montaj seçenekleri düşünülerek birçok gruba ayrılarak kullanılması muhtemel her alanın düşünüldüğü nitelikte bir üretim anlayışı ile çeşitli tüketici gruplarına sunuluyor.

Duvara montaj ürünlerinden sıva altı çözümlere kadar geniş bir yelpazeye sahip olan seri, uygulama sırasında ihtiyaç duyulabilecek kaplin parçalarından terminal bloglarına kadar tamamlayıcı parçaları da tüketiciye sunuyor.

Tais Mignon Serisi ürünler, sektörde her zaman yenilikçi ve alışılagelmişin dışında seçenekleri ile bilinen Novsen Elektrik tarafından satışa sunuluyor.