alves-kablo-2021-bayi-toplantisini-kibrista-gerceklestirdi-2

Sektörün önde gelen kablo firmalarından biri olan Alves Kablo, yönetim ekibi ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen bayileri ile Kıbrıs’ta bayi toplantısı gerçekleştirdi.

Yurt içindeki tüm Alves Kablo bayilerini 25-28 Kasım 2021 tarihleri arasında Arkın Palm Beach Hotel’de ağırlayan firma, iş ortaklarıyla 2021 yılının değerlendirmesini yaptı ve yeni yıl için belirlenen hedefleri görüştü.

Türkiye’de hizmet veren 22 Alves Kablo bayisinin katılım gösterdiği toplantıda, Alves Kablo’nun uzman kadrosu tarafından gerçekleştirilen kapsamlı bir sunum ile tüm bayilere markalar, ürünler, bayilik sistemi, yatırımlar, hedefler ve satış stratejileri hakkında bilgilendirme yapıldı. Ayrıca daha önce uygulaması yapılmamış ve Türk kablo sektörüne yeni bir heyecan katacak “ALVESBİS” sistemi de bayilerle paylaşıldı ve yoğun ilgi gördü.

Bayiler üç gün devam eden organizasyon boyunca, tüm departmanlardan üst yönetime kadar tüm Alves Kablo ekibiyle bir arada, diledikleri gibi iletişim kurma ve taleplerini direkt olarak iletme şansına sahip oldu.

Katılımcı tüm bayiler teşekkür plaketi alırken, 2021’in “En İyi Satış ve Pazarlama Müdürü” seçilen Karbeyaz Sönmezay’da üstün performansından dolayı ayrı bir plaketle ödüllendirildi. Düzenlenen gala gecesinde yılın yorgunluğunu atarak moral depolayan katılımcılar, organizasyona özel çekilişle birbirinden değerli hediyeler kazandı.