TIGUA; Uzun ömürlü LED projektör ve yüksek tavan aydınlatması için özel olarak tasarlanmış yeni nesil LED aydınlatma armatürüdür.

Uzun ömrü, yüksek LED verimliliği, dayanıklı kasası ve IP66 sıvı geçirmez özellikleriyle endüstriyel aydınlatma ve dış ortam aydınlatmasında istenilenden fazlasını sunmaktadır.

“TIGUA”; yüksek performans, farklı optik seçenekler, enerji tasarrufu ve kurulum kolaylığı gibi özellikleri ile endüstriyel aydınlatma uygulamaları için en uygun çözümdür.

TIGUA, sadece 6,5 kg ağırlığında, Avrupa’nın en prestijli ödüllerinden olan Reddot tasarım ödüllü şık, kompakt, dayanıklı ve uzun ömürlü bir üründür. Kolay kurulumu sayesinde kurulum maliyetinizi minimum düzeyde tutarak, uzun ömrü sayesinde ek bakım maliyeti gerektirmez.

100.000 saat ve üzeri çalışma ömürlü ve 5 yıl garantilidir. TIGUA’yı benzersiz kılan uzun ömrü, çeşitli tasarım ve üretim özellikleriyle garanti edilmektedir. Bunlar başlıca;

  • Yüksek kaliteli elektronik komponentler ile imal edilmektedir.
  • Yarı iletkenlerin ömrünün uzatılmasını sağlayan özel termal yapıya sahiptir.
  • Tüm LED kaynak noktaları X-ray ile test edilmektedir.
  • 24 saatlik yanma testleri ile %100 test edilmektedir.
  • Yoğuşma önleyici Gore-Tex® solunum valfi.
  • LED armatür kasası, zorlu ortam koşullarına uygun ve C4 korozyon sınıfına sahip düşük bakır içerikli (havacılık sınıfı alaşım) EN 44300 alüminyum alaşımdır.

Tüm bunlar ile birlikte uzun ömürlü ve suya dayanıklı LED armatür olan TIGUA, IP66 koruma ve IK08 mekanik darbe dayanımına sahip, dış ortam kullanımına uygundur. Temperli cam veya polikarbon (HACCP sertifikalı) difüzör seçenekleri ile sunulmaktadır.

TIGUA, titreşimsiz güç kaynağı ile fotobiyolojik riskler içermez. Opsiyonel, 1-10V dim edilebilir ve DALI versiyonları ile birlikte maksimum enerji tasarrufu sağlayabilirsiniz. Düşük kamaşma endeksine sahiptir (UGR ≤ 22).

122 lm/W’a kadar çıkan ışık verimliliğine sahip yüksek verimli LED’ler ile üretilmektedir. Bu özellikleri ile %60’a kadar enerji tasarrufu sağlayabilmenize olanak sağlanmaktadır.

Palazzoli’nin İtalya’da bulunan akredite aydınlatma laboratuvarında yapılan testler doğrultusunda bu alanda rakiplerinden oldukça ileride olduğu kanıtlanmıştır.

33W’dan 200W’a kadar geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. IP66 koruma sınıfı, 100.000 saatten fazla ömürlü TIGUA geniş güç aralığı ile tüm aydınlatma uygulamalarında optimum çözüm sunar.

Isıya dayanıklı armatür olan TIGUA HT versiyonu; +55 °C’ye kadar olan ısı direnci sayesinde yüksek sıcaklık değerlerinin olduğu işletmelerde güvenli bir aydınlatma yapılmasını garanti eder.

Rakipsiz bir ürün olan TIGUA; endüstriyel tesisler, açık alanlar, spor salonları, gıda tesisleri gibi yerlerin yanı sıra otoyol, tünel, metro ve demiryolu aydınlatma uygulamalarında da güvenle kullanılabilmektedir.

Novsen Elektrik Elektronik için tasarladığımız dijital tanıtım sayfası ilginizi çekebilir.