alkan-aydinlatma-tiran-gezisi (1)

Alkan Ailesi, 53 yıllık sektörel tecrübesi ve 2010 yılında kurulan 25.000 m2 kapalı alana sahip üretim tesisi ile %100 yerli üretim hedefine yürüdüğü yolda 10.yılını tamamladı.

Uzun süredir Dünya gündemini meşgul eden pandemi dolayısıyla yaşanan sürecin, iş dünyasına negatif etkileri, tüm alanlarda olduğu gibi elektrik sektöründe de kendini gösterdi.

tiran-gezisi (1)

Yaşanan iş kayıpları sebebiyle; yatırım planlarının ertelenmesi ya da iptali ve yavaşlayan pazarlama faaliyetlerine rağmen, Alkan Aydınlatma yatırımları pandemi sürecinde de hız kesmeden devam ediyor.

“Kalite” ve “Yerli Ürün” denince akla gelen ilk markalardan olan Alkan Aydınlatma, sosyal medya kanaları ve online satış sistemiyle aktif çalışmalarını sürdürüyor.

Yurtiçi ve yurt dışında birçok projenin yanı sıra, özellikle Asya ve Afrika kıtalarında 65 ülkeye yaptığı ihracat ile ön plana çıkan Alkan Aydınlatma, yakaladığı ivme ile yeni dönemde Avrupa pazarında da var olmak üzere yoğun bir çalışma içerisinde..

Son Atak Yerli Led Ampul!

Aktif çalışmaları ve yatırımlarını sürdüren Alkan Aydınlatma’nın son atağı Yerli LED Ampul oldu.

2020 yılı başında sektöre yatırım planı açıklanan “ALKAN LED Ampul”’ler, geçtiğimiz ay satışa sunularak raflarda yerini almaya başladı.

Lansmanla ilgili olarak Alkan Aydınlatma Firma Sahibi Hasan Alkan: “Önümüzdeki dönemde de yeni yatırımlarla, elektrik sektöründe aydınlatma ürün grubunun lokomotifi olmaya ve ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğiz.” dedi.